Нашият онлайн магазин използва бисквитки, за да предложи по-добро потребителско изживяване и ви препоръчваме да приемете използването им.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА И ЦЕНИ

Клиентът има възможност да получи закупените от него продукти посредством услугите на куриерска фирма и/или пощенска услуга , с които онлайн магазинът си партнира на територията на РБ. Цената на куриерската услуга е за сметка на клиента.

 

Цена на доставка в България

Цената на доставката не е фиксирана, тя се изчислява автоматично от интегрираната системата на куриерските фирми. По време на поръчката Ви цената се изписва в модула за доставка и можете да се ориентирате за точната стойност на доставката на Вашите продукти преди да сте финализирали поръчката си.

 

Срокове на доставка

Продуктите в нашия онлайн каталог са с ДОСТАВКА в рамките на един до два работни дни. Всички продукти, представени в тези категории, могат да бъдат поръчани и доставени на следващ работен ден. За населените места, които се обслужват по график от куриерскaта фирма, доставката ще бъде уточнена и oсъществена спрямо сроковете на доставка на куриерската фирма. Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.

Връщане и Замяна

За да върнете закупен артикул е необходимо:

  • IBAN на банковата сметка, по която да Ви възстановим заплатената сума;
  • Три имена на титуляра на банковата сметка;

Да изпратете артикулите с куриер до:

Виале Кидс ЕООД
ул. Цар Симеон 11,
ДИМИТРОВГРАД 6400
Тел: +359 877 665 605

 Ако желаете може да върнете артикулите до офис на ЕКОНТ или СПИДИ в гр. ДИМИТРОВГРАД.

 ВАЖНО:

1) При връщане на артикул, за възстановяване на заплатена сума, куриерската услуга се заплаща от Вас, а при замяна, за друг размер, цвят и модел, вие заплащате в едната посока а ние ще заплатим доставката на новите артикули към вас.

2) Възстановяване на заплатена сума с наложен платеж не се извършва! След като получим върнатият артикул, сумата която сте заплатили,ще ви бъде възстановена по БАНКОВ ПЪТ.

3) За връщане и замяна не подлежат продукти от тип бельо поради хигиенични съображения.

 

За повече информация може да се свържете с нас всеки делничен ден 

от 8:00 до 18:00 ч.

на телефон +359 877 665 605

и ел.поща sales@vialekids.bg

Приятно пазаруване!