Нашият онлайн магазин използва бисквитки, за да предложи по-добро потребителско изживяване и ви препоръчваме да приемете използването им.

Начини на плащане
За улеснение на нашите клиенти предлагаме следните възможности за плащане:

Наложен платеж
Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента. Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка. Тази услуга Ви дава още възможност да получите своя платежен документ (фактура или касова бележка) при доставка на място. Начислява се допълнителна такса съгласно тарифата на куриерската фирма.

Банков път с платежно нареждане или онлайн банкиране - Online Banking. Необходимо е да направите превод на сумата  на направената поръчка по фирмената сметка на магазина. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод. 

Виале Кидс ООД
Пощенска банка
IBAN сметка: BG37BPBI81701606426297

 

картово разплащане с кредитна или дебитна карта през системата Paysera в момента на поръчката – MasterCard, VISA, VisaElectron; 

Сигурно и надеждно плащане гарантирано от цифров сертификат. Комуникацията е през https:// протокол, който гарантира защитата на данните и плащането. Възстановяването на суми платени с дебитна/кредитна карта става само по картата от която е платено.

 

PayPal

Сигурно и надеждно плащане гарантирано от PayPal. Комуникацията е през протокол, който гарантира защитата на данните и плащането. Възстановяването на суми платени с PayPal става само по акаунта от който е платено.


Връщането на суми по отказани и/или върнати поръчки става по Банков път.