Нашият онлайн магазин използва бисквитки, за да предложи по-добро потребителско изживяване и ви препоръчваме да приемете използването им.

Онлайн магазин за бебешки и детски дрехи Виале Кидс 

 

 Здравейте, Приятели! Нека да Ви се представим. Какво е Виале Кидс? Ние сме директен вносител на бебешки и детски дрехи от Франция , Унгария и Холандия произведени по лиценз на Disney, Nickelodeon, Marvel и т.н.

Дрешките, който Ви предлагаме са едни от любимите на всички дечица , тъй като те са с щампи и принтовете на анимационни герои- Спайдърмен, Батман, Супермен, Костенурките Нинджа, Пес Партул, Мечо Пух, Мики Маус, Мини Маус, Замръзналото Кралство,Принцесите, Сой Луна и още много други…….  

Това са детски и бебешки дрехи с отлично качество, достъпни цени и разбира се експресна доставка. 
В нашия онлайн магазин ще намерите дрехи за бебета и деца  на възраст от 3 месеца до 12 години.

Подбираме,  с много любов, за Вас и вашите съкровища, красиви и качествени дрехи, защото нашата основна цел е да виждаме усмивки на вашите лица! Да има все повече щастливи и хубаво облечени дечица, по улиците на България.

В секцията за бебета можете да изберете много красиви, практични, удобни и модерни дрешки за най-малките с любимите анимационни герои.Бебешки блузки, бебешки бодита, бебешки панталончета, бебешки клинчета,бебешки дънки, бебешки комплекти, бебешки якенца,бебешки шапки.

За децата  също имаме много красиви детски дрехи. Детски блузи, детски панталони, детски клинове, детски туники, детски дънки, детски рокли, детски поли, детски комплекти, детски шапки, детски плажни кърпи, пончо, детско бельо, детски чадъри, ленти за коса.

Дрехите, който ви предлагаме ще направят така, че детето Ви да не остане незабелязано. Те са модерни, удобни, цветни, прекрасни, също като вашите(нашите) деца.

Моделите се отличават с красиви апликации и весели щампи. Материите са меки и нежни, подходящи за чувствителната бебешка и детска кожа.

Всички детски дрехи и бебешки дрешки и аксесоари, които ще намерите при нас отговарят напълно на Европейските стандарти за качество. Ние купуваме само качествени дрехи от лицензирани и сертифицирани производители от Европа.

Благодарим Ви, че избрахте нас!

 Да Ви направим щастливи, да останете доволни и с усмивка на лице, това е към което ние се стремим!