Доставка и Плащане

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА И ЦЕНИ

Клиентът има възможност да получи закупените от него продукти посредством услугите на куриерска фирма и/или пощенска услуга , с които онлайн магазинът си партнира на територията на РБ. Цената на куриерската услуга е за сметка на клиента.

 

Цена на доставка в България

Цената на доставката не е фиксирана, тя се изчислява автоматично от интегрираната системата на куриерските фирми. По време на поръчката Ви цената се изписва в модула за доставка и можете да се ориентирате за точната стойност на доставката на Вашите продукти преди да сте финализирали поръчката си.

 

Срокове на доставка

Продуктите в нашия онлайн каталог са с ДОСТАВКА в рамките на един до два работни дни. Всички продукти, представени в тези категории, могат да бъдат поръчани и доставени на следващ работен ден. За населените места, които се обслужват по график от куриерскaта фирма, доставката ще бъде уточнена и oсъществена спрямо сроковете на доставка на куриерската фирма. Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.

 

 Начини на плащане
За улеснение на нашите клиенти предлагаме следните възможности за плащане:

Наложен платеж
Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента. Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка. Тази услуга Ви дава още възможност да получите своя платежен документ (фактура или касова бележка) при доставка на място. Начислява се допълнителна такса съгласно тарифата на куриерската фирма.

Банков път с платежно нареждане или онлайн банкиране - Online Banking. Необходимо е да направите превод на сумата  на направената поръчка по фирмената сметка на магазина. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод. 

Виале Кидс ООД
Пощенска банка
IBAN сметка: BG37BPBI81701606426297

 

картово разплащане с кредитна или дебитна карта през системата Paysera в момента на поръчката – MasterCard, VISA, VisaElectron; 

Сигурно и надеждно плащане гарантирано от цифров сертификат. Комуникацията е през https:// протокол, който гарантира защитата на данните и плащането. Възстановяването на суми платени с дебитна/кредитна карта става само по картата от която е платено.

 

PayPal

Сигурно и надеждно плащане гарантирано от PayPal. Комуникацията е през протокол, който гарантира защитата на данните и плащането. Възстановяването на суми платени с PayPal става само по акаунта от който е платено.


Връщането на суми по отказани и/или върнати поръчки става по Банков път.